The Single Best Strategy To Use For کنتاکتور اشنایدر
The Single Best Strategy To Use For کنتاکتور اشنایدر
Blog Article
تک ولتاژ استفاده از اطلاعات و محتوای این سایت به هر صورت غیرمجاز است.
یکی از مشخصه های مهم کنتاکتور اشنایدر، رنج آن است. رنج کنتاکتور هایی اشنایدر بسته به نوع محصول تفاوت های را شامل می شود.
برای درک بهتر کارکرد کنتاکتور اشنایدر، بهتر است کلیدی را تصور کنید که وظیفه قطع و وصل کردن جریان را بر عهده دارد؛ اما این کار را به شکلی هوشمند و خودکار انجام می دهد.
بوبین کنتاکتورها از دو بخش اصلی تشکیل شدهاند: بوبین و کنتاکتها.
تحویل سریع بهترین قیمت بازار مشاوره خرید ارسال رایگان ضمانت اصالت کالا به وب سایت رسمی آرتا صنعت، نمایندگی اصلی و پخش کننده محصولات اشنایدر در ایران خوش آمدید.
کنتاکتورها بر اساس مقدار جریانی که میتونن تحمل کنن به دستههای زیر تقسیم میشن:
کنتاکتورها را می توان خیلی راحت و بی دردسر به زمین نصب کرد و اندازه آنها مناسب و جمع و جور است. به طور کلی، این دستگاه های الکتریکی دارای چندین تماس هستند.
این نوع برای مدارهایی که نیاز به ایمنی بیشتری دارند، ایدهآل است.
۵. کنترل ایمن و آسان: کل این فرایند باعث میشه بتونی به راحتی و بدون دست زدن مستقیم به تجهیزات، برق رو کنترل کنی.
خیلی خوشحالیم از نظر لطفتون. بله فروشگاه الکتروثامن تمامی سری های کنتاکتور اشنایدر را در فروشگاه موجود دارد.
با ما آسان مجهز شوید! آلفا الکتریک نه تنها از قدرتمند ترین تامین کننده های ملزومات برقی است؛ بلکه نمایندگی قیمت کنتاکتور اشنایدر اشنایدر را در اختیار دارد. تامین کننده ملزومات برقی
این برگشت باعث میشه کنتاکتها از هم جدا بشن و جریان برق قطع بشه. دستگاهی که به کنتاکتور وصل بوده، خاموش میشه.
مسئله مهم دیگر درباره تعمیرات کنتاکتور اشنایدر این است که حتماً توسط یک متخصص انجام بشود و افراد غیر متخصص اقدام به تعمیر کنتاکتور نکنند. برای اینکه کنتاکتورها و به طور کلی تجهیزات الکتریکی عملکرد خوبی داشته باشند لازم است که به طور منظم عیبیابی و تعمیر شوند و نگهداری از آنها به طور منظم انجام شود. نگهداری از تجهیزات الکتریکی مستلزم تشخیص و عیبیابی مرتب و تعمیر به موقع دستگاه است تا عملکرد آن دچار افت و اختلال نشود.
در حین کار حتماً از وسایل ایمنی مانند عینک ایمنی و دستکشهای مخصوص نیز استفاده کنید. سیمهای نول و فاز را حتماً به ترمینالهای مخصوصی که برای هرکدام در نظر گرفته شده است وصل کنید. سیمهای خارج شده از کنتاکتور را به چراغها یا موتورهایی که مشخص شدهاند وصل کنید. حتماً سیمهایی که مربوط به کنترل کنتاکتور هستند، به کویل کنتاکتور وصل کنید، تا امکان کنترل کردن کنتاکتور از راه دور وجود داشته باشد. بعد از انجام دادن اتصالات به طور کامل آنها را چک کنید تا مطمئن شوید که اتصالات را به درستی انجام دادهاید و هیچ سیم برهنهای وجود ندارد. اگر اتصال برهنهای وجود داشت باید آن را با چسب برق بپوشانید و اتصالات را محکم و ایمن کنید. قبل از راهاندازی حتماً یک بار دیگر اتصالات و مراحل راهاندازی را چک کنید، اگر همهچیز درست باشد، میتوانید منبع تغذیه را متصل کنید و کنتاکتور را تست کنید. نصب و راهاندازی صحیح و اصولی کنتاکتور میتواند به بهترشدن عملکرد و افزایش ایمنی و بهرهوری بهتر سیستمها کمک کند.